Hitsaus- ja hiontatarvikkeet

woikoski_logo_verticalPÄIVYSTYSNUMERO (24h)
045 6422630

Aitovirta Oy edustaa Oy Woikoski Ab:n maahantuomia hitsaustarvikkeita. Kun olet vaihtamassa kaasupullojasi, voit samalla täydentää kätevästi esimerkiksi hitsauslanka- tai puikkovarastosi. Muun muassa pullokärryt, MIG/MAG-polttimet, hitsaus- ja polttoleikkaussarjat (GasiQ), paineenalentimet, maskit, polttoleikkauslasit, käsineet, suuttimet ja letkut löytyvät suoraan hyllystämme. Myös toimitettuna. Kauttamme saat myös saksalaisen EWM:n hitsauskoneet. Kysy myös käytettyjä koneita ja omistuspulloja. Meiltä saat myös laadukkaat hiontatarvikkeet (Lukas, Germany).
Edustamamme tuotemerkit (Woikosken sivuilla) löydät täältä. Laadukkaita edustamiamme tuotemerkkejä ovat muun muassa EWM, Hyundai, Harris, Kayser, Kylmäteräs, Elga, Gloor, Rotarex, Finntig, Rottluff, Most, Taf ja Lukas, jotka ovat esillä tarvikemyynnissämme. Jos jokin kaipaamasi sattuu puuttumaan hyllystämme, saamme tavaran sinulle jopa saman päivän aikana ja haluttuun paikkaan kuljetettuna. Olemme nopeita ja bisneksesi sujuminen on meille tärkeää.
Meiltä myös CTrolleyn kärryvalikoima sammuttimille, nestekaasupulloille ja teollisille kaasupulloille. Kysy lisää.
Kauttamme omistuspullojen täytöt, katsastukset ja tarkastukset sekä tietysti noudot ja kuljetukset.
Toimitamme tarvikkeita myös kuljetettuna (jopa samalle päivälle ja viikonloppuisin), postitse tai Matkahuollon kautta. Sopimuksesta voit tehdä tarvikeostoksia myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarvikemyyntimme avautuu arkisin aamuseitsemältä. Annamme suurissa ostoerissä tukkualennuksen. Kysy tarvikkeista lisää Aitovirta Oy:n myynnistä (puh. 045 6422 630).
Voit pyytää tarjouksen puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella. Kerro, mitä tarvikkeita tarvitset ja millaisen määrän. Muista myös edullinen kuljetuksemme pääkaupunkiseudulla. Älä anna töiden keskeytyä, vaan soita päivystysnumeroomme milloin tahansa (puh. 0456422630).

Hitsaustarvikkeet ja lisäaineet sekä varusteet joka lähtöön. Yksittäin tai lavakaupalla. Pullokärryt (mm. happi-asetyleeni-pulloparille), kyltit, sammutuspeitteet, tiivisteet, letkut, kiristimet, virtaussuuttimet, sytyttimet ja paineensäätimet löytyvät suoraan myymälästä. Tarvikkeita, lankoja ja puikkoja on hyllyissä aina runsas valikoima.

 

Aitovirta_logo_väri
PÄIVYSTYSNUMERO (24h) 045 6422 630

 Aitovirta Oy, Kytkintie 18, FI-00770 Helsinki • 045 6422 630 • info@aitovirta.com • Y-tunnus 2702299-8 •
© Aitovirta Oy 2018