Isännöinti

Olemme kustannustehokas talo- tai kiinteistöosakeyhtiön isännöintikumppani, joka on erikoistunut toimimaan kaikenkokoisissa kohteissa pääkaupunkiseudulla.


Autamme yhtiötä pysymään kunnossa taloudellisesti ja teknisesti. Ei ole olemassa ongelmaa, johon emme löytäisi ratkaisua. Käytössämme on verkosto, johon kuuluu eri kiinteistöalojen asiantuntijoita.

Taloyhtiö on kanssamme hyvässä kunnossa kohtuuhinnalla. Emme haali valtavaa yhtiömassaa yhdelle isännöitsijälle, vaan isännöitsijä perehtyy asioihin ja käyttää oikeasti aikaa asunto-osakeyhtiön puolesta. Jos yhtiössänne on ongelmia, osaamme laittaa ne kuntoon.

Isännöitsijä on Isännöinti Aitovirralla taloyhtiön toimitusjohtaja ja juoksupoika. Emme laskuta turhasta. Alalla on isännöitsijöitä, joilla saattaa olla hoidettavanaan jopa sata taloyhtiötä. Meillä tällainen on mahdotonta.

Isännöimme kohteita Pohjois-Helsingissä (Puistola ja Heikinlaakso), Vantaalla (Hakunila), Espoossa (Leppävaara ja Lintuvaara) ja Töölössä (Etu- ja Taka-Töölö). Kiinteistöosakeyhtiöitä hoidossamme on ympäri pääkaupunkiseutua.

Hoidamme myös teknistä isännöintiä ja kauttamme saa kaikki kiinteistöalan palvelut. Voimme hoitaa taloyhtiön asiat avaimet käteen -periaatteella. Kauttamme saat myös Suomen johtavien vakuutusmeklareiden palvelut, joten pelkkien vakuutusmaksujen jatkuva seuranta tuo yhtiöille merkittävää säästöä.

Ole yhteydessä myyntiimme ja keskustellaan tarpeistanne. Kaikki alkuneuvottelut ja kartoitukset ovat maksuttomia. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info(ät)aitovirta.com (korvaa (ät) @-merkillä) tai soittaa päivystysnumeroomme (24 tuntia vuorokaudessa) 0456422630. Voit käyttää myös alla olevaa lomaketta viestin lähettämiseen.

Aitovirta_logo_väri

ISÄNNÖINTI

Lisää tietoa Aitovirta Oy:stä yrityksenä täältä.
Aitovirta Oy Isännöinti, Kytkintie 18, FI-00770 Helsinki. Puh. (päivystys 24 h) 0456422630.