Tietoa kaasuista

PÄIVYSTYSNUMERO (24h) 045 6422 630

Woikosken kaasujen käyttöturvallisuustiedotteet löydät klikkaamalla tästä.
Suojakaasujen soveltuvuustaulukko tästä.
Woikoski vuokraa omistamiaan kaasupulloja, pullopattereita ja minikontteja. Vuokra-ajat ovat 3 kk, 1 vuosi, 3 vuotta, 5 vuotta tai 8 vuotta. Vuokra maksetaan vuokrasuhteen alkaessa. Teemme vuokrasopimuksen asiakkaan kanssa nopeasti ja helposti. Tervetuloa kuulemaan hinnoista. Yrityksille on mahdollista avata tili- ja laskutusasiakkuus.
Tehdessään 3, 5 tai 8 vuoden vuokrasopimuksen asiakas saa käyttöoikeustodistuksen, joka on arvopaperi. Se on tarvittaessa siirrettävissä tai myytävissä myös toiselle kaasun käyttäjälle. Kun vuokrasopimus päättyy, siitä ilmoitetaan asiakkaalle kirjeitse. Asiakas voi uusia sopimuksen olemalla yhteydessä Aitovirta Oy:hyn tai käymällä paikalla. Asiakas voi myös palauttaa pullon Woikosken myyntipisteeseen Tattarisuolle Aitovirta Oy:lle.
Jos haluat uusia vuokrasopimuksen, ole yhteydessä Aitovirran myyntiin ja kuule tarjous jatkosopimuksesta. Sopimuksen jatkaminen on vaivatonta.
Kauttamme voit täyttää myös omia kaasupullojasi. Standardikaasujen täyttöaika on 1-3 viikkoa riippuen kaasulajista ja täyttöpaikasta. Kysy myös käytettyjä, myytäviä kaasupulloja.
AWOcyl epäsäännölliseen käyttöön
AWOcyl vaihtokaasupullo on hyvä vaihtoehto silloin, kun kaasun tarve on epäsäännöllistä, mutta edellyttää että sitä on aina saatavilla. AWOcyl-pullot ovat 10-litraisia ja kaasuvaihtoehdot ovat argon, asetyleeni, hajuhappi ja SK-18.
Kaasulajia ei vuokra-aikana voi vaihtaa eikä pulloa saa luovuttaa/siirtää kolmannelle osapuolelle. Vaihtokaasupullon hankintahinta sisältää kaasun, siirtokustannuksen ja pullon ikuisen vaihto-oikeuden. Vuokra-aikana asiakas maksaa vain kaasun ja siirtokustannuksen. AWOcyl-vaihtokaasupullojen (kaikki muut paitsi asetyleeni) hinnat alkavat 290 eurosta (sis. alv. ja ensitäytön). Asetyleenipullo maksaa 390 euroa.
Perinteikäs Woikoski
Aitovirran myymät kaasut tulevat Woikosken tehtailta. Maineikkaan perheyrityksen, Oy Woikoski Ab:n, historia vie vuoteen 1882. Voit lukea ja katsoa enemmän päämiehemme historiasta tästä.
Suomalaista nestekaasua. Lue lisää täältä.
Suomalainen happi on monessa mukana. Tutustu aiheeseen täällä.
Kaasujen ja kaasutuotteiden esitteet ja tuotelehdet löydät tästä.
Kaasutuotteiden ohjeet ja oppaat löydät tästä.
Kaasuposti-lehden voit lukea tästä.
Kun sinulla on mitä tahansa kysyttävää tuotteisiimme liittyen, ole yhteydessä Aitovirran myyntiin, puh. 045 6422 630.

Olemme kiinnittäneet huomiota etenkin kuormauksen helppouteen. Lastausalueemme ja -mahdollisuutemme Kytkintie 18:ssa Helsingin Tattarisuolla ovat hyvät ja kuormausta auttamassa on muun muassa eri kokoisia trukkeja ja pullokärryjä.

 

woikoski_logo_landscape_cmyk

Aitovirta_logo_väri

PÄIVYSTYSNUMERO (24h) 045 6422 630

 

Aitovirta Oy, Kytkintie 18, FI-00770 Helsinki • 045 6422 630 • info@aitovirta.com • Y-tunnus 2702299-8 • © Aitovirta Oy 2018